Sisukord:

UCL -i sisseehitatud "tyverialarm": 7 sammu
UCL -i sisseehitatud "tyverialarm": 7 sammu

Video: UCL -i sisseehitatud "tyverialarm": 7 sammu

Video: UCL -i sisseehitatud
Video: CRISTIANO RONALDO: ALL #UCL GOALS! 2024, Juuli
Anonim
UCL manustatud
UCL manustatud

tema fortæller jeg om min tyverialarm

Samm 1:

2. samm: põhiline sisseehitatud programmeerimise Tyverialarm

I denne instructable vil jeg vise hvordan jeg har lavet et

alarmsystem der virker ved hjælp af en magnetisk sensor der samtidig indstillet efter timer så den selv skifter mellem standby tilstand og alarmtilstand. Hvor standby vil alarmmen aldrig aktiveres. I alarmtilstand vil den kunne aktiveres hvis magnetsensoren registerrer en ændring. Alarmaktive vil aldrig kunne ske i standby tilstand. Der er samtidig en RGB-lampe der lyser afhængig af hvilken tilstand alarmer er i.

3. samm: Materialer

Materjal

· Arduino MEGA 2560 USB -keelatud arvutiga

· Puuteandur

· Halli magnetvälja andur

· RGB LED

· Leivalaud

· Ledninger

4. samm:

kodning

jaoks leidke ud af hvor lang tid Arduinoen har været i steppet, bruger Millis funktionen der tæller tiden via millisekunder og bruger intervaller i koden har jeg simuleret en time to at være 1 sekund. For at nemmere for at teste og bedre and kunne vise løsningen.

Ooterežiimil ooterežiimil ja skalifil kuni äratuskellani, saab skifte eller blinke for at vise at magneten ikke er ved døren og derfor ikke må skifte.

Når den er i alarmtilstand. Skal der hvis sensoren mister keelake magnet magnet alarms aktiveres ja kan deaktiveres hvis trykknap bliver trykker ja returnerer til alarmtilstand. Jeg har gemt en tæller der hedder dag som fortæller hvilken ugedag den, er i. som går fra 1-7 og går videre till 1 efter 7. samtidig er der en der fortæller tilstand og hvilken farve den lyser.

5. samm:

Temperatur sensoren er i virkeligheden en magnetsensor men

kunne ikke finde en ordentlig i programmet.

6. samm: IO nimekiri

Magnetandur = 2

RGB andur

Grøn = 9

Rød = 11

Blå = 12

trykknapper

Magnet = 3

Puudutage = 4

7. samm: arutelu

Jeg har lavet et simpelt alarmsystem der kan fortælle hvis

den bliver brudt og sat op sådan at denholder styr på weekend i forhold til hverdage der kan sætte en alarm i gang de tidspunkter man har brug for ty tyreialarm på f.eks. Arbejdspladser.

Videre udvikling

jaoks udvikle mereväe tootekanalid võivad installida Bluetoothi ja ikke behøver ja seadistada alarmen men deaktiveres via trådløse keelatud. Saate seda WIFI -võrku keelata ja kasutada. Samtidig har jeg planer om at lave udvidelser sådan at det kan bruges som et alarmsystem til and kunne reagere som brandalarm og mod oversvømmelser der skal noget lyd på samt sensor der registreerija ja kaubamärk. Samt andre typer som man can bruge en alarm for.

Soovitan: